De papieren zondagsbrief in 2020

Al ruim een jaar gebruiken we in de Ontmoetingskerk de beamer voor de liturgie en de mededelingen. En dit wordt als zeer prettig ervaren. Voorafgaand aan de dienst worden via de beamer de mededelingen gedaan en tijdens de dienst zingen we de liederen uit volle bost mee.  De mededelingen én de liturgie is informatie die u dus ook op de Zondagsbrief aantreft. Echter, nu de beamer tijdens de dienst frequent gebruikt wordt, zal het aantal Zondagsbrieven afnemen.

De functie van de Zondagsbrief is niet meer “iedereen heeft er een tijdens de dienst”, want alle informatie komt tot u via de beamer, maar het krijgt de functie “extra informatie voor achteraf”.

We begrijpen, dat op de Zondagsbrief informatie kan staan die u graag nog even nodig heeft. Bijvoorbeeld een adres om een kaartje te sturen NAAR een gemeentelid. Met deze reden zullen er een 20-tal Zondagsbrieven op de tafel liggen, die na afloop meegenomen kan worden. Ook is de Zondagsbrief via de website www.pknmaartensdijk.nl te raadplegen.

Zo willen we in 2020 meer Maatschappelijk Verantwoord Kerken

Zo willen we in 2020 meer Maatschappelijk Verantwoord Kerken. Want waarom papieren liturgie (boekjes), als we ook alles via de beamer doen? En wilt u bijv. een kerst of paasliturgie voor naslagwerk mee naar huis nemen, dan liggen er vast een aantal om mee te nemen.
terug

Agenda

Kerkdienst Ontmoetingskerk

28 feb 2021 om 09:30
In verband met corona-maatregelen is er een protocol van toepassing. Voor u naar de kerk komt moet u zich aanmelden. Hoe dat gaat en welke huisregels er gelden leest u in dit bericht.

Voorganger: -
Locatie: Ontmoetingskerk, Maartensdijk